Moo Free Organic Sour Cherry Chocolate är en mjölkfri, vegan och glutenfri chokladkaka fylld med krossade körsbär som är lämplig för alla som är allergiska eller undviker mjölk, soja, vete och gluten. Denna premiumchoklad kommer från ekologiska gårdar i San Franciso De Macois-området i Dominikanska republiken. Bönorna odlas på Trinitario-kakaoträd som odlas och skördas i den svalande skuggan av citrus-, avokado- och bananträd. Endast 4% av kakaobönorna som produceras i Dominikanska republiken är av sorten Hispoaniola. Dessa är exklusiva högkvalitativa bönor. På grund av sin jäsning och torkning ger dessa bönor en invecklad, fruktig smak.
Chokladen tillverkas i England i en anläggning där varken mjölk, soja eller gluten används och är därför även helt utan spår av detta. Den är tillverkad av naturliga, ekologiska och etiskt odlade ingredienser och dessutom flerfaldigt belönad.
- Mejerifri
- Vegan
- Glutenfri
- GMO fri
- Sojafri
- Fri från mjölkprotein
Storlek: 25 g
Innehåll: Organic cocoa [45%] (organic cocoa butter, single origin organic cocoa mass), organic raw cane sugar, organic rice powder (organic dried rice syrup, organic rice starch, organic rice flour), organic freeze dried cherry [1%], emulsifier (organic sunflower lecithin), cherry oil [0.15%] (natural flavouring, coconut oil).
Allergener: Kan finnas spår av Hasselnötter
Fakta: Moo Free är flerfaldigt belönad tillverkare av ekologisk mjölkfri choklad som smakar som vanlig mjölkchoklad. Moo Free ersätter komjölken med rismjölk och är då glutenfri, vetefri, laktosfri, sojafri, kaseinfri och lämpliga för vegetarianer och veganer i en miljövänlig förpackning.