Ekologisk, vegansk och mjölkfri chokladkaka medrKrispiga rostade mandlar med fruktiga apelsinbitar i en mjuk bädd av sammetslen vegansk rismjölkschoklad. Chokladen smakar som klassisk mjölkchoklad men är helt fri från animaliska ingredienser, färgämnen eller emulgeringsmedel. Istället för komjölk har man använt rismjölk. En vegansk pärla.
Chokladen är förpackad i FSC-certifierad papp och komposterbar NatureFlex skyddsfilm.
Kakaohalt: minst 40%.
Vikt: 80g
ingredienser: rårörsocker*, kakaosmör*, kakaomassa*, risdryckspulver* 14%, hackad mandel* 4%, apelsingranulat* 3%, hasselnötsmassa*, apelsinolja*, bourbon vaniljextrakt*. kakaohalt: minimum 40% .
*Ekologisk. Tillverkad i en miljö där mjölk, trädnötter och gluten hanteras
Fakta: iChoc tillverkar ekologisk och vegansk choklad helt utan mjölk, färgämnen eller emulgeringsmedel. Chokladen är tillverkad etiskt, naturlig rättvist i Tyskland.