Moo Free Cinder & Toffee Chocolate är en mjölkfri, vegan och glutenfri chokladkaka med smarrig toffeechoklad av finaste kakaobönor från Dominikanska Republiken. Chokladen är lämplig för dig som är allergiska eller undviker mjölk, soja, vete och gluten.
Chokladen tillverkas i England i en anläggning där varken mjölk, soja eller gluten används och är därför även helt utan spår av detta. Den är tillverkad av naturliga, ekologiska och etiskt odlade ingredienser och dessutom flerfaldigt belönad.
- Mejerifri
- EKO
- Vegan
- Glutenfri
- GMO fri
- Sojafri
- Fri från mjölkprotein
Storlek: 80 g
Innehåll: Kakaosmör, kakaomassa, rörsocker, rispulver (rissirap, risstärkelse, rismjöl), cinder toffee (socker, glukossirap, bikarbonat), solroslechitin
Allergener: Kan finnas spår av nötter
Fakta: Moo Free är flerfaldigt belönad tillverkare av ekologisk mjölkfri choklad som smakar som vanlig mjölkchoklad. Moo Free ersätter komjölken med rismjölk och är då glutenfri, vetefri, laktosfri, sojafri, kaseinfri och lämpliga för vegetarianer och veganer i en miljövänlig förpackning.