Näringsrik mat med mycket smak, vackert presenterad i all enkelhet. Upptäck en värld med gröna råvaror som blir till friska juicer och smoothies, gröträtter och puddingar, färgrika soppor och matiga sallader. Traditionella rätter i ny tappning, näringstäta snacks och ljuvliga desserter.
Du får också kunskap om vad växtbaserad mat är och guidas bland redskap och kloka tips i köket. Josefine bjuder på 90 lustfyllda recept, helt utan gluten, socker och mejeriprodukter, och lockar med rätter som blåbärsyoghurt, rödbetsburgare med apelsindipp, zucchinipasta i mintpesto, chokladtryffeltårta och krämig bananmjukglass.
Fakta: Josefine Jäger är kock och entreprenör, känd för sitt arbete inom rawfood och det växtbaserade köket. Hon är utbildad inom mat och hälsa både i Sverige och USA. Josefine driver det egna företaget Jfine Cuisine med inriktning på grön och hälsosam mat.