Bäst före 2018-11-23
Solrosfrön är skalade frön från den fina solrosblomman. De är fulla av protein, mineraler, vitaminer och nyttiga fetter, bland annat omega-6-fettsyror. Solrosfrön innehåller även kolesterolsänkande växtsteroler. Strö över wok och grytor, mixa ner i röror, smoothies, använd till bakning eller som ingrediens i müsli, granola och gröt.
Tips! Rosta lätt med kryddor och tamari (ljus soja) och använd som strössel till risrätter, couscous, bulgur, quinoa och sallader. Extra mumsigt att blanda ner i rivna rotfruktssallader tillsammans med fin olivolja, citrusskal och riven ingefära.
Antal: 1st
Storlek: 250 g.
Innehåll: Ekologiska solrosfrön.
Ingredienser: Solrosfrön*.* = Ekologiskt certifierad råvara.
Energi (kJ/kcal): 2445/584
Fett (g): 51,5
varav mättat (g): 4,5
Kolhydrater (g): 11,4
varav sockerarter (g): 2,6
Protein (g): 20,8
Salt (g): 0,02