Ekologiska och giftfria produkter för hela familjen
Ekologiskt och glutenfritt fullkorn rismjöl från Urtekram kan användas till gröt, välling, redning av såser och soppor t.ex. av japansk eller koreansk mat, samt som ingrediens i plättar, pannkakor och glutenfritt bröd.Fullkornsrismjöl framställs av opolerade, hela riskorn. Alla riskornets beståndsdelar(kärna, grodd och klidel) är med i mjölet, vilket är själva definitionen på begreppet fullkorn.
Antal: 1st
Storlek: 500 g.
Innehåll: Ekologiskt rismjöl från råris. Fullkorn
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi 1490 kJ / 350 kcal
Fett 2,2 g
varav mättat fett 0,60 g
Kolhydrater 74,0 g
varav sockerarter 0,60 g
Kostfiber 2,2 g
Protein 7,8 g
Salt 0,03 g
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra produkter och andra erbjudanden!