OBS. Datum passerat
Nu kan du fixa ditt ekologiska och glutenfira frukostbröd med Amisas brödmix med solrosfrön och linfrön. Brödmixen från Amisa är ekologisk, glutenfri, vetefri, jästfri, fullkorn och vegetarisk.
Antal: 1st
Volym: 500 g
Gör så här: Förvärm ugnen till 220 grader. Rör ihop paketets innehåll med 500 ml kallt vatten i 2 minuter. Låt det inte börja jäsa! Häll genast i degen i en smord avlång form (24-26 cm). Jämna till ytan med lite vatten. Placera en ugnssäker form med kokande vatten i botten av ugnen. Grädda brödet i 5 minuter i mitten av ugnen, sedan gör du ett djupt snitt på längden i mitten av brödet. Fortsätt grädda i mitten av ugnen i 60 minuter. Efter att brödet är färdiggräddat, ta ut det direkt ur formen och låt svalna.
Ingredienser: Fullkornsrismjöl*, majsstärkelse*; majsmjöl*, quinoa surdegspulver*, (Quinoamjöl*, rismjöl*, startkultur), solrosfrö* (5%), linfrö* (5%), förtjockningsmedel: Carobböngummi*, sesam*, havssalt, bakpulver (Rnatriumbikarbonat, vinsten, majsstärkelse*), förtjockningsmedel: xanthangummi. *Ekologisk