Ekologiska och hållbara produkter för hem & hushåll
OBS. Datum passerat
Nu kan du fixa ditt ekologiska och glutenfira frukostbröd med Amisas brödmix med solrosfrön och linfrön. Brödmixen från Amisa är ekologisk, glutenfri, vetefri, jästfri, fullkorn och vegetarisk.
Antal: 1st
Volym: 500 g
Gör så här: Förvärm ugnen till 220 grader. Rör ihop paketets innehåll med 500 ml kallt vatten i 2 minuter. Låt det inte börja jäsa! Häll genast i degen i en smord avlång form (24-26 cm). Jämna till ytan med lite vatten. Placera en ugnssäker form med kokande vatten i botten av ugnen. Grädda brödet i 5 minuter i mitten av ugnen, sedan gör du ett djupt snitt på längden i mitten av brödet. Fortsätt grädda i mitten av ugnen i 60 minuter. Efter att brödet är färdiggräddat, ta ut det direkt ur formen och låt svalna.
Ingredienser: Fullkornsrismjöl*, majsstärkelse*; majsmjöl*, quinoa surdegspulver*, (Quinoamjöl*, rismjöl*, startkultur), solrosfrö* (5%), linfrö* (5%), förtjockningsmedel: Carobböngummi*, sesam*, havssalt, bakpulver (Rnatriumbikarbonat, vinsten, majsstärkelse*), förtjockningsmedel: xanthangummi. *Ekologisk
[email protected]
08 - 652 40 00
Kundtjänst telefontider:
Helgfri mån-ons
kl. 09.00-13.00
Du når oss alltid på [email protected]
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra produkter och andra erbjudanden!