Ekologisk, vegansk och mjölkfri chokladkaka men bourbonvanilj och lite havssalt. Istället för komjölk har man använt rismjölk. Chokladen smakar som klassisk mjölkchoklad men är helt fri från animaliska ingredienser, färgämnen eller emulgeringsmedel. En vegansk pärla.
Chokladen är förpackad i FSC-certifierad papp och komposterbar NatureFlex skyddsfilm.
Kakaohalt: minst 37%.
Vikt: 80g
Ingredienser : rårörsocker * , kakaosmör * , risdryckpulver 14 % ( rispulver *, solrosolja *, salt ) , kakaomassa * , jordmandel* , hasselnötspasta* , Bourbon vaniljextrakt * , havssalt . Kakaohalt : 37 % minimum.
*Ekologisk. Tillverkad i en miljö där mjölk, trädnötter och gluten hanteras.
Fakta: iChoc tillverkar ekologisk och vegansk choklad helt utan mjölk, färgämnen eller emulgeringsmedel. Chokladen är tillverkad etiskt, naturlig rättvist i Tyskland.