•  Ekologisk och giftfritt!
  •  Fri hemleverans över 499 kr!
  •  Gratis paketinslagning!
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Fri hemleverans över 499kr *under 5kg
  •   Snabba leveranser
  •   Kostnadsfri paketinslagning
  •   Brett hållbart sortiment

Fiskbiffar med mos på blomkål och palsternacka

Ingredienser, 4 port

400 gr vit fisk

0,5 gul lök

0,5 ägg

2 msk hackad persilja

1 msk hackad gräslök

1 msk hackad dill

1 vitlöksklyfta

salt

peppar

smör eller kokosolja att steka i

Skala och finhacka löken. Skär fisken i grova bitar och pressa ut vätskan. Mixa lök, fisk, örter och pressa vitlök till en slät färs i en matberedare. Krydda med salt och peppar. Forma till  biffar. Stek sedan biffarna på medelvärme tills genomstekta.

Mos på blomkål och palsternacka

300 gr blomkål

300 gr palsternacka

1-2 msk smör eller kokosolja

ev lite grädde eller kokosmjölk om man vill ha lite lösare mos

lite finstrimlad färsk spenat

salt

peppar

Skala palsternacka och skär i tärningar. Koka i saltat vatten. Skå blomkålen i bitar och låt koka med när palsternackan nästan är genomkokt. Låt koka tills alla grönsaker är väl genomkokta. Häll av vatten. Ha i smör och mixa slätt med en mixerstav. Smaka av med salt och peppar. Späd eventuellt med lite grädde eller kokosmjölk. Ha gärna i lite finstrimlad färsk spenat för lite trevlig färg.


Receptet är framtaget av
Annika Malm

Kontakta Annika: [email protected]
Annika Malm driver bloggen Cleaneatingbyannika och är kostrådgivare och receptmakare.

Produkter
Svenska Suomi Norsk Dansk