•  Ekologisk och giftfritt!
  •  Fri hemleverans över 499 kr!
  •  Gratis paketinslagning!
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Fri hemleverans över 499kr *under 5kg
  •   Snabba leveranser
  •   Kostnadsfri paketinslagning
  •   Brett hållbart sortiment

Varm kålsallad med citron och vitlök

Ingredienser: 

  • 250 gr brysselkål
  • 2-3 dl hackad grönkål
  • 1 msk kokosolja, ghee eller smör
  • 1 röd lök
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 0,5 citron
  • salt och peppar

Gör så här:

  1. Strimla rödlöken fint samt finhacka eller pressa vitlöken.
  2. Skär bort de yttersta skalen från brysselkålen och dela i mitten.
  3. Smält oljan i en panna och fräs sedan lök och kål med medelvärme.
  4. När löken blivit glansig och brysselkålen börjat får lite färg, så ha i grönkålen.
  5. Fräs i ca 5 minuter och pressa sedan över den halva citronen.
  6. Salt och peppra. Glöm inte att smaka av.

 

Receptet är framtaget av
Annika Malm

Kontakta Annika: [email protected]
Annika Malm driver bloggen Cleaneatingbyannika och är kostrådgivare och receptmakare.

Produkter
Svenska Suomi Norsk Dansk