Fixa middagen i en handvändning med spaghetti av edamame- och mungbönor. Pastan är tillverkad av ekologiska edamame- och mungbönor, det är allt. Den klibbar inte, är naturligt fiberrik, glutenfri och är naturligt proteinrik. Dessutom har den lågt kolhydratinnehåll med långsamma kolhydrater som ger lång mättnadskänsla.
Antal: 1st
Vikt: 200 g
Tillagning: Lägg pastan i rikligt med kokande, lättsaltat vatten och låt sjuda i 3 - 5 minuter (obs! vår pasta skall inte stormkoka). Servera med en god sås eller med hyvlad parmesan och en klick pesto. Recept på paketet.
Ingredienser: Mjöl av edamame- och mungbönor* (*ekologisk ingrediens)
Ursprungsland: Kina
Näringsvärde per portion:
Energi 774.5 Kj/185 Kcal
Protein 21.2 g
Fett 2.95 g
Kolhydrater 18.35 g
Kostfiber 9.55 g
Natrium 0.01 g
Näringsvärde per 100g:
Energi 1549 Kj/370 Kcal
Protein 42.4 g
Fett 5.9 g
Kolhydrater 36.7 g
Kostfiber 19.1 g
Natrium 0.02 g