Fixa middagen i en handvändning med spaghetti av soja- och adukibönor. Pastan är tillverkad av ekologiska soja- och adukibönor. Den klibbar inte, är naturligt fiberrik, glutenfri och är naturligt proteinrik. Dessutom har den lågt kolhydratinnehåll med långsamma kolhydrater som ger lång mättnadskänsla.
Antal: 1st
Vikt: 200 g
Tillagning: Lägg pastan i rikligt med kokande, lättsaltat vatten och låt sjuda i 3 - 5 minuter (obs! vår pasta skall inte stormkoka). Servera med en god sås eller med hyvlad parmesan och en klick pesto. Recept på paketet.
Ingredienser: Mjöl av soja- och adukibönor* (*ekologisk ingrediens)
Ursprungsland: Kina
Näringsvärde per portion:
Energi 775 Kj/185.1 Kcal
Protein 16.4 g
Fett 2.6 g
Kolhydrater 10.4 g
Kostfiber 10.65 g
Natrium 0.01 g
Näringsvärde per 100g:
Energi 1550 Kj/370.2 Kcal
Protein 32.8 g
Fett 5.2 g
Kolhydrater 20.8 g
Kostfiber 21.3 g
Natrium 0.02 g