Obs. Datum passerat
Nu kan du enkelt baka ekologisk och glutenfri chokladbrownie. Njut av den som den är eller ät den ihop med lite färska bär och glass. Browniemixen från Amisa är ekologisk, glutenfri, vetefri, jästfri, fullkorn och vegetarisk.
Gör så här: Förvärm ugnen till 175 grader. Rör ihop paketets innehåll med 200 gram mjukt smör eller margarin, 2 ägg och 125 ml mjölk (eller vegetabilisk ersättning) så att det blir en smidig smet. Häll i smeten i en bakform (ca 20x20cm), se till att det fördelar sig jämnt. Grädda i 25 minuter.
Ingredienser: Fullkonrsrismjöl*, rårörsocker*, mörk choklad* (15%) (rårörsocker*, kakaomassa*, emulgeringsmedel: solroslecitin*), kakaopulver* (8%), fullkonrshirsmjöl*, förtjockningsmedel: carobgummi*, bourbonvanilj*, havssalt. *Ekologisk