Moo Free Baking Drops är mjölkfri, vegansk och glutenfri bakchoklad som är lämplig för alla som är allergiska eller undviker mjölk, soja, vete och gluten. Påsen innehåller 100 g små chokladdroppar som är enkla att väga/mäta och ljuvligt goda.
Chokladen tillverkas i England i en anläggning där varken mjölk, soja eller gluten används och är därför även helt utan spår av detta. Den är tillverkad av naturliga, ekologiska och etiskt odlade ingredienser och dessutom flerfaldigt belönad.
Certifierad genom Organic Farmers & Growers, Vegan Society. GMO fri.
Storlek: 100 g
Innehåll: Kakao* [45%] (kakaosmör, kakaomassa), socker* [35%], rispulver* [20%], emulgeringsmedel (solroslecitin) & naturliga aromer. *Ekologis
Fakta: Moo Free är flerfaldigt belönad tillverkare av ekologisk mjölkfri choklad som smakar som vanlig mjölkchoklad. Moo Free ersätter komjölken med rismjölk och är då glutenfri, vetefri, laktosfri, sojafri, kaseinfri och lämpliga för vegetarianer och veganer i en miljövänlig förpackning.