Moo Free Sea Salt & Caramel Chocolate är en mjölkfri, vegan och glutenfri chokladkaka av finaste kakaobönor från Dominikanska Republiken. Chokladen är lämplig för dig som är allergiska eller undviker mjölk, soja, vete och gluten.
Chokladen tillverkas i England i en anläggning där varken mjölk, soja eller gluten används och är därför även helt utan spår av detta. Den är tillverkad av naturliga, ekologiska och etiskt odlade ingredienser och dessutom flerfaldigt belönad.
Storlek: 80 g
Innehåll: Organic cocoa [45%] (organic cocoa butter, single origin organic cocoa mass), organic raw cane sugar, organic rice powder (organic rice syrup, organic rice starch, organic rice flour), emulsifier (organic sunflower lecithin), natural caramel flavouring [0.1%], natural flavouring, coconut oil), sea salt [0.2%],
Allergener: Kan finnas spår av nötter
Fakta: Moo Free är flerfaldigt belönad tillverkare av ekologisk mjölkfri choklad som smakar som vanlig mjölkchoklad. Moo Free ersätter komjölken med rismjölk och är då glutenfri, vetefri, laktosfri, sojafri, kaseinfri och lämpliga för vegetarianer och veganer i en miljövänlig förpackning.